No ei tullut jumpattua tänäänkään, oon onneton tuon asian suhteen. Mutta pitkä lenkki tuli tehtyä, 1h 20min. Ja sitten mentiin maalle ja tuli ulkoiltua useampi tunti. Haravoin ja sitä hommaa kyllä riittää vielä toiseksikin kerraksi!! Kesäkaudella tulee hyötyliikuntaa huomattavasti talvikautta enemmän. Maalla sitä rittää, ja se on yleensä semmoista koko perheen puuhastelua. Tulee monta kärpästä yhdellä iskulla...Uimakausi kun vielä alkaa niin taas on uutta puuhaa, soutamista voisi harrastaa kuntoilumielessä...

Ruoka-annokset on olleet melko suuria viikonlopun tapaan. Tulee tehtyä "parempaa" ruokaa mikä sitten maistuukin paremmin. Ja anoppi on ihan onneton kun siellä kyläilee. Loukkaantuu jos ei syö "riittävästi" ja ota useampaa sorttia. Yritin taas selittää että on hyvää on, mutta en nyt syö ja silleen. Eihän se ymmärrä mutta mitäpä siitä.

Uusi viikko edessä. Töissä mielenkiintoisempaa verrattuna edelliseen...Ja sitten onkin jo vappuviikko ja minullakin on neljä vapaata. Ehtii käymään lenkillä! Lomaan on 9 viikkoa.