Nyt onkin ollut pari päivää taukoa tänne kirjoittamisessa. No eilen yritin. Monet ovat kyselleet minulta miten minä tätä painoa pudotan. Päätin sitten että laitan aiheesta ihan oman sivun. Ja kirjoitinkin sen mutta sitten kun tallensin niin kaikki hävisi, piti uudestaan kirjautua Vuodatukseen. Että toisella kertaa sitten. Mutta asia on jo kerran mietitty että saan sen nyt nopeammin tehtyä.

Kävelyssä on uusi aikakausi alkanut. Nimittäin metsälenkki ja kuntopolku. Vähän siellä vielä on lunta varjoisissa paikoissa mutta ei menoa ole haitannut. Nyt pitää uudestaan "kellottaa" lenkit. Mielummin kävelenkin tuolla kun asfaltilla, ei ole niin kova alusta. Ja mahdollisuuksia on mielettömästi lisää, voi valita fiiliksen mukaan missä kävelee. Metsälenkillä kokeilin hölkkää ja jaksoin varmaan pari minuuttia...Toosi surkeaa, ajattelin että kunto olisi kasvanut jo senverran että pitempää jaksaisi. Mutta ei. Nyt aloitan lisäämään tuota hölkkää joka lenkillä. Ajattelin että kokeilen urheilukentällä millaisen matkan jaksan juosta. Ja sitten seuraan matkan pidentymistä pitkin kesää. Toukokuun alussa ensimmäinen tulos ja kirjaan sen tänne ylös. Mietin tavoitetta tuolle hölkkäämiselle ja päätin että 2009 menen Naisten Kympille. Varmasti. Jollakin tyylillä mutta toivottavasti hölkäten. Kuka lähtee mukaan?

Tänään olin ylitöissä ja palaverissa. Kamala nälkä ja tarjolla oli tippaleipää. Johan oli somaa. En tyhmä muistanut aamulla ottaa enemmän evästä mukaan. Ja kassin juuri vaihdoin ja sinne vanhaan jäi myslipatukat. No minä söin sen tippaleivän ja vielä pullankin. Yes. Ei se tainnut painoon vaikuttaa, huomennahan se sitten nähdään.

Tänään en lenkkeile kun tulin myöhempään kotiin, viikon lepopäivä siis. Odottelen Teho-osastoa ja Rimakauhua.