On vietetty meillä, juu. Ei menty puutöihin, ei. Miehelle iski viime yönä mahatauti. On nukkunut koko päivän ja aina välillä juossut vessassa. Kävi torstaina kyläpaikassa jossa oli juuri OLLUT mahatauti. Eli meillä muilla sitten su-ma yönä. No ei kai välttämättä, todennäköisyys kuitenkin aika suuri.

Pariin otteeseen olen käynyt kävelemässä. Mukana on ollut tuo oma personal traineri. Sai määrätä matkan tänään itse että tulipa kiemurreltua. Päädyttiin leikkipuistoon missä minulle annettiin tehtäväksi roikkua ja venytellä. Se tekikin muuten hyvää!

Eilen tuli katsottua tuo Olet mitä syöt. Ihan ok juontaja tämäkin. Ohjelmasta jäi mieleen se että miten nopeasti niitä terveyteen vaikuttavia asioita tapahtuu kun laihtuu. Ensi kerralla onkin sitten vuorossa nainen joka muuttaa elämäntapansa. Minulla oli muuten toista poikaa odottaessani raskausajan diabetes. Ja suvussakin löytyy aikuisikän diabetestä. Riskitekijöitä löytyy. No, ollaan menossa oikeaan suuntaan! En ole arvoja käynyt mittauttamassa, vähän huono noissa asioissa...