Mother

No on taas viikonloppu mennyt hurahtamalla. Minulla on vapaata vielä huomenna, onneksi. Lauantaina kävin pitkän lenkin, 1h 30min ja tänään lyhyemmän, 30min. Muutoin on poikien kanssa retkeilty. Mies on ollut molemmat päivät töissä ympäri kellon...Eilen tuolla kanava-alueella, nautittiin myös kesän ensimmäiset jäätelöt ulkona. Nam!

Tänään lähdettiinkin heti aamusta aamupalan jälkeen reissuun. Mentiin luontopolulle jonne on meiltä matkaa 15km. Siellä on semmoinen 10 000 vanha rotko, jääkauden tekemiä. Se polku oli vajaa 8 kilometriä pitkä ja meillä meni 2 tuntia kävellessä. Pojat jaksoi hyvin vaikka vanhemman mielestä olisi ollutkin parempaakin tekemistä...Minullakin tuli ihan hiki kun selässä oli reppu missä oli mehupullot. Ja jalatkin olivat vähän kipeinä, kuitenkin maasto oli melko vaikeakulkuista osittain. Tuommoinen retkeily on oikeastaan aika mukavaa. Siinä yhdistyy monta asiaa, saa itse kuntoilua ja ollaan yhdessä. Suunnittelin jo uusia reissuja...

Sitten käytiinkin ulkona syömässä ja tulikin kyllä syötyä!!! Sitten tehtiin täytekakku ja mentiin anoppia onnittelemaan. Kotimatkalla mentiin kakun rippeiden kanssa moikkaamaan miestä työpaikalle joka oli yksin paikalla.

Tuolla juoksurintamalla ei ole tapahtunut kamalaa edistymistä. Mutta olen päättänyt että sillä en stressaa. Tärkeintä on kuitenkin että lähden "edes" kävelemään. Se on jotenkin niin vaikeaa...kävely luonnistuu paljon helpommin.

Painonpudotuksen tavoitteenahan oli saavuttaa paino 88 kesän alkuun mennessä. Saavutin tuon tavoitteen 3 viikkoa etuajassa. Nyt otan semmoisen "tasaantumisajan". Paino saa pysyä tuossa samassa kunhan ei nouse. Mietin tässä strategiaa kesää varten.

Minulla oli yhdet tavoitefarkut jotka ovat jo mahtuneet päälle pari viikkoa. Mutta nyt voin jo hengittää niiden kanssa...Ne oli tänään jalassa. Upea fiilis. Mutta kaapista kyllä löytyy lisää pieniä farkkuja...