Blogi ollut pystyssä pari päivää ja noin paljon jo kommentteja! Kiitos kaikille. Taitaa olla tämä laihdutus nyt semmoinen pop-juttu.

Tänään olen kävellyt kaksi 40 min lenkkiä, heti aamulla ja illalla. Nyt olen lomalla vielä viikon joten aikaa liikuntaan on. En arkena pysty mitekään päivittäin käymään lenkillä mutta koetetaan löytää aikaa. Eikös se ihminen löydä aikaa sille mitä haluaa tehdä? Ja asiat pitää laittaa tärkeysjärjestykseen...Eli opettelua riittää.

Ruokailut on mennyt suhteellisen hyvin. Annoskokoja vaan pitää miettiä tosissaan. Lapset halusivat lettukekkerit ja niitähän sitten tuli loman kunniaksi paistettua. Tein pienen taikinan ja letut menivät suoraan lautasille ja suuhun. Minäkin söin kaksi lettua.

Eräs suuri kompastuskivi aikaisemmin on ollut juuri se että jos "sorrun" johonkin herkkuun koen että nyt on kaikki mennyt pieleen. Että nyt ei mitään väliä ja lopetetaan koko painontarkkailu. Nyt yritän ajatella että ne herkut kuuluvat elämään. Määrä ratkaisee. Jos tänään herkuttelen huomenna voin jatkaa taas kevyellä linjalla. Tämä vaatii tosiaan opettelua. Mietin pitäisikö pitää joku herkkupäivä kerran viikossa. Onhan lapsilla karkkipäivänsä...

Liikunnasta vielä. Hurjaa miten nopeasti jaksaa enemmän. Nyt olen käynyt muutamana päivänä saman lenkin ja tänään huomasin että tein sen taas nopeammin. Eli jos haluan kävellä sen 40 min matkaa pitää pidentää...Kannustavaa.

Nyt tuntuu että tästä on tosi hyvä jatkaa!