Nyt on takana tämän projektin vaikein viikko. Paino nousi 700 grammaa ja on nyt 89,6. Yhteensä paino pudonnut 21,4 kiloa.

Mietin että miksi on kaikki ollut tällä viikolla niin vaikeaa. Siis kokoajan on tehnyt mieli syödä. Ja sitten tulee paha morkkis ja seuraavana päivänä koitan olla syömättä juuri mitään. Ja sitten kun sitä en kestä niin lopulta syön kuitenkin kamalasti. Uh. Töissä ottaa kaikki päähän. Ei siinä muuta.

Mutta nyt pitää palata normaaliin elämään. Ja syödä normaalisti niinkuin tähänkin asti, tai siis vuoden alusta asti. Yritän olla masentumatta tästä plussaviikosta. Vaikka eihän tuo punainen merkintä tuolla sivussa mukavalta näytä...

Lenkilläkin on tullut käytyä. Aattona ensimmäisen kerran t-paidalla. Eilen verkkahousut tuntuivat jo liian kuumilta. Minä en tykkää käydä lenkillä lämpimällä säällä!! Pitää ajoittaa lenkit aamuun jos vaan mahdollista. Jotain positiivistakin. Nyt kun on kuoriuduttu pois takista niin positiivista palautetta laihtumisesta on "joutunut" kuuntelemaan. Eilen oltiin mökillä ja otin aurinkoa minun "mökkibikineilläni". Niissä on housuosa semmoinen iso minkä alle mahan saa sopivasti...No ne eivät kuitenkaan pysyneet ylhäällä vaan tuppasivat tippumaan. Onneksi siellä ei ole naapureita. Ja ihanat caprit jotka kiristivät ja rankasti viime kesänä olivat ihan sopivat!!

Eli nyt pitää vaan etsiä niitä positiivisia juttuja. Onhan mulla mennyt tämä projekti tosi helposti tähän asti. Ei oikeastaan ole tullut ihmeempiä takapakkeja. Eli kun tästä selvitään ollaan taas paljon vahvempia!!