Seura

Vapaapäivän kunniaksi ostin lukemista. No, kyllähän minäkin Mikon kanssa treenaisin. Pitää ehkä tyytyä näihin omiin personal trainereihin. Tänään aamulla kävelylenkki ja illalla, yllätys yllätys luistelemassa. 4 km luistelua ja sitten jääkiekkoa. Hiki tuli.

Nyt muutenkin joka lehdessä laihdutusvinkkejä. Harvemmin niistä vaan mitään irti saa. Ehkä mielenkiintoisinta on lukea henkilöhaastatteluja ihmisistä jotka ovat onnistuneet urakassaan.

Kun perheessä henkilö joka hoitaa kauppaostokset tarkkailee painoaan koko perheen ruokatavat joutuvat tarkkailun alle. Meilläkin on tullut kysymyksiä: miksi ei ole sitä ja sitä ja miksi on tätä ja tätä. Positiivistakin palautetta on tullut. Nyt tulee tehtyä salaatteja enemmän ja ne uppoaa kaikille muille paitsi yhdelle. Ehkä sanoisin että nyt syödään monipuolisemmin ja hiukkasen terveellisemmin koko perhe.

Tosissaan tuommoinen personal trainer olisi hieno homma. Ei nyt ulkonäöllä väliä vaikka eihän se miinusta ole. Joku joka katsoisi mitä kannattaa tehdä ja miten.