No on on, kiirettä pitää. Tällä viikolla ohjelmassa: töitä, kaksi iltavuoroakin mahtuu mukaan. Kaksi vanhempainiltaa (tulevalle yläasteelle tutustuminen ja pesäpallo). Vanhemman pojan leirikoulu ja nuoremman yökoulu. Sirkus. Työhaastattelu...Että simmoista.

Näin kesäaikaan (juu, lumisateessa lenkillä sunnuntaina...) ohjelmaa riittää maalla ja mökillä että aina ei aika riitä enää lenkkeilyyn. Mutta ulkona puuhailu käy liikunnasta enkä sitä erikseen tuonne liikuntaosioon mitenkään merkitse. On puutöitä, pihatöitä, pelataan jalkapalloa, pesäpalloa sunmuuta aktiviteettia riittää.

Painonhallintakin sujuu jotenkin. Aamuisin käyn puntarilla  ja kun lukema on alle 88 olen tyytyväinen. Eli kesälomaa pudotuksesta. Olen "päättänyt" että haluan painaa 75 kiloa. Syksyllä käydään paremmin tämän tavoitteen kimppuun. En minä vastaankaan laita jos paino tippuu kesän aikanakin enemmän kuin tuo 3 kiloa.

Tuo perjantainen työhaastattelu tuli yllätyksenä. Hain paikkaa ja kun sieltä ei mitään kuulunut olin jo ajatellut että en pääse edes sinne haastatteluun...Työpaikka olisi loistava, tosin määräaikainen, kaksi vuotta mutta kuitenkin jotakin semmoista mitä haluaisin tehdä. Nykyinen työpaikka on ok mutta jo koulutuksenikin perusteella voisin tehdä jotain muuta. Katsotaan miten käy.