Kiitokset kaikille ihanista kommenteista! Kannustaa taas jatkamaan tätä urakkaa.

Aamulla kävin tunnin kävelylenkillä. Pakkasta oli -15 astetta ja se on kyllä vähän liikaa minulle. Oli tukkoinen olo, tuntui ettei hengitys kulje. Talvella voisin ihan hyvin muuttaa etelään, ihokaan ei tykkää pakkasista, kuivuu vaan.

Vaaterintamalta kuuluu taas kummia. Alushousut meinaavat tippua jalasta...Että menee vähän semmoiseksi nosteluksi. Uskoisin että menee tämän liikunnan ja kiintetytymisen piikkiin. Ei minulla ennen näin. Mutta en vielä osta uusia, en. Odotetaan vielä. Tietenkin jos tilanne vielä tästä pahenee voisi jo ympäristönkin takia mennä ostoksille.

Tänään tehtiin pizzaa! Poikien kanssa kun tehdään niin kaikki aineet laitetaan esille ja jokainen sitten kokoaa siitä mieleisensä. Suunnittelin että teen itselleni sellaisen kevyemmän tonnikalaversion. Mutta kyllä siitä tuli sitten ihan perinteinen kaikkine täytteineen. Että nyt on vähän täysi olo! Pitää loppupäivän ruokailut hoitaa kevyemmällä otteella.

Meidän poikien laihdutusvinkit: 8-vuotiaan mukaan ei saa syödä mitään, vettä voi vähän juoda. Laihtuu kuulemma varmasti! 13- vuotias suosittelee pukeutumista toppapukuun ja menemään kuumaan saunaan pitkäksi aikaa.  Että näitä vinkkejä voi sitten jokainen ihan vapasati kokeilla!