Ja pudotusta siis tuo 7,2 kiloa. Hieman yllätti kun jossain vaiheessa tuntui ettei lähde mitään tällä viikolla.

Eilen ja tänään on otettu rauhallisesti liikunnan suhteen. Eilen uimassa lapsen kanssa, tulihan siinä riehuttua ja jumppasin altaassa aina kun katsoin kun poika laski liukumäestä. Mutta pitää mennä yksin halliin jos aikoo uida esim. 30 min. Tuolla kokoonpanolla se ei oikein onnistu.

Töissä harjoittelijalla oli askelmittari. Hän kun valitteli kipeytyneitä paikkojaan ja halusi nähdä paljon tulee liikuttua päivän aikana. En  tiedä lopullista määrää mutta tunnin jälkeen askelia oli 2000. Olikohan säätänyt mittarin oikein? Mutta tottahan se on että töissä tulee askelia. Nykyään vielä välttelen hissiä ja muutenkin olen aktiivinen. Työnantajan pitäisi olla iloissaan! Lisäpotkua on kieltämättä tuohon työntekoonkin tullut. Ja ei ole ihme jos lomalla lihoo kun se liikkuminen on jäänyt miltei nollaan.

Tänään söin sairaalareissun jälkeen pizzan! Ja hyvällä omallatunnolla. Kyllä maistui. Muuten sitten kevensinkin tämän päivän syömisiä. Mutta aamulla on vakaa aikomus mennä lenkille vaikka sataisi taivaalta mitä. Tänään tuota sadetta onkin riittänyt!