Kaksi iltavuoroa takana, en ole sitten enään illalla lenkkeillyt. Oletteko huomanneet että kun muut tietävät teidän tarkkailevan painoanne niin kaikki tarkkailevat syömisiänne tarkempaa? Tänäänkin kun menin töihin muut olivat syömässä, otin vichyä ja istuin seuraan. Toiselta osastolta oleva henkilö ihmetteli että enkö minä syö enään ollenkaan? Selitä siinä sitten toiselle että kotona tuli jo syötyä. Tai kun palaverissa otin tippaleivän joku kysyy "jaa että nykyään voi laihduttaessakin herkutella?" Just.

Huomenna virallinen punnitus ja pudotusta tulossa. Hyvä juttu, tuntui jo välillä tuskaiselta kun söi mielestään ihan ok niin paino ei vaan pudonnut. Jumitti vähäsen. No kyllähän sitä tuli syötyäkin. Mutta nyt ollaan takaisin ruodussa!

Viime kesänä töihin tilattiin t-paidat, minulle kokoa XL. Kyllä se mahtui päälle mutta oli semmoinen makkarankuori...Tänään kokeilin sitä ja nyt se roikkui ilkeästi. Kaapissa oli uusi kokoa M ja se oli melko hyvä päällä. Isoa kokoa ovat ne paidat. Pitää aamulla kysellä jos voisin vaihtaa paitoja. Toinenkin paita vaihtuu XL koosta L-kokoon. Pitää laittaa sijaisille vaatimukseksi iso koko niin olisi jo paidatkin valmiina...