No ei luovuteta. Vaikka vielä aamullakin oli olo mikä oli. Mutta tässä se nyt sitten taas on. Olen monta kertaa laihduttanut sen kymmenen kiloa ja sitten käy AINA näin. Kyllästyttää ja ottaa päähän. Mutta nyt en anna perikisi enkä luovuta. Vaikka huomenna voi paino olla korkeampi kuin viikko sitten. Mitä sitten? Olen kuitenkin laihtunut reippaasti. Ensimmäinen tavoitteeni oli pudottaa 10 kiloa lomaan mennessä. Minun loma on viikolla 10 eli siihen on vielä reilu kolme viikkoa.

Ja aina paino putoaa todella helposti sen 10 kiloa. Sitten tulee hidastusta ja jopa takapakkia. Vaikka en olekkaan kauheasti ahminut. Ja tietenkin kun tuota liikuntaa on lisätty runsaasti sekin vaikuttaa. Eikös ne lihakset ole läskiä painavempia. Ainahan voi kuvitella. Ja kuten olen ennenkin todennut, tässä on koko loppuelämä aikaa...

Tänään illalla olo parani reippaasti kun oltiin luistelemassa. Ja töissäkin meni todella mahtavasti kun mahatauti on voitettuna.

Tämä painontarkkailu on tosiaan kestävyyslaji. Ja semmoista ylä-ja alamäkeä. Toisten blogeja kun lukee niin kaikille tulee niitä takaiskuja. Taito onkin sitten selvitä niistä.

Mutta en mitenkään olisi halunnut merkata tuohon painonseurantataulukkooni mitään punaisella, en mitään painonnousua. No, katsotaan aamulla kuinka paljon...