Eilinen flunssa ei sitten tullutkaan päälle, mitä lie. Nuha vaivaa mutta muuten oli aamulla niin reipas olo että kävin lenkillä. Lisäsin sivuihin liikuntapäiväkirjan niin tulee itsekkin seurattua mitä on tehnyt tai tekemättä jättänyt.

Muutama huomio on tullut esille tämän projektin aikana:

KAUPASSA KÄYNNIT

Ennen tuli käytyä kaupassa usein kun piti aina hakea jotain herkkua. Tänään oikein ihmettelin kun kauppaan ei todellakaan ollut asiaa.

VESSASSA KÄYNNIT

No siellä saa juosta yhtenään. Onneksi olen lomalla...

NÄLKÄ

Ennen ei semmoista oikeaa, kunnon nälkää usein kokenut. No kun söi niin usein, aina keittiössä käydessä piti jotain laittaa suuhun. Nyt ennen ruokaa on nälkä. Mutta nälkää minä en kestä, kokemuksia on kun on pudottanut painoa eikä ole syönyt  oikein mitään. Pari päivää ehkä on onnistunut mutta sitten on tullut syötyäkin oikein kunnollla. Eli nälkää en aio nähdä!

Semmoisia. Toinen täysin sokeriton päivä menossa. Eilen meinasin syödä jogurtin mutta sitten tajusin että siinähän on sokeria...vaihdoin tilalle ananasta omassa mehussaan. Tänään poika teki pannukakkua ja minä onnistuin välttämään sen vaikka se tuoksuikin todella hyvälle.

Toisten laihdutusblogeja olen innokkaana lukenut. Pitää laittaa linkkilistaa tuohon reunaan niin tulee itsellekkin seuraaminen helpommaksi.