Kyllä se vaaka tänäänkin näytti kasia!! Sitä lukua on jotenkin vaikea "ymmärtää". Pitää oikein AJATELLA paljonko se on. Ja sitten iski semmoinen tylsyys että taas se paino on yhdeksän ja pitää laihduttaa melkein 10 kiloa että sen ysin saa nollaan...Ensin oli 109 sitten 99 ja nyt 89...Mutta sitten sitä yritti järjellä ajatella ja loppujenlopuksi tajusi miten hyvä juttu oikeastaan on.

Eilen kun ajelin töistä kotiin oli semmoinen olo että en varmasti lähde lenkille. Taivaalta satoi vaikka mitä. Yleensä jo autossa innolla odotan että pääsen kävelemään. Mutta tunnin pyörittyäni kotona olin jo ihan valmis lenkille...Siinä ajassa olin pyyhkinyt nuorimmaisen matikanläksyt pari kertaa ja kuullut olevani homo ja tehnyt ruoan ja laittanut pesukoneen päälle ja kuunnellut miehen työjutut ja....

Lenkin teinkin sillä periaatteella että menen sinne mistä lumi on jo sulanut. Jalat pysyivätkin kuivina tuon 50min kävelyn ajan.

Mulla on ollut kaapissa yhdet tosi unelmafarkut. Ne on kokoa 40. Joulukuussa ne meni polveen asti. Mutta viikonloppuna kokeilin niitä ja nyt meni nappi ja vetoketju kiinni!!! Liian tiukathan ne vielä on, niiden kanssa ei voi oikein hengittää eikä istua. Mutta ne mahtui päälle. Kesään mennessä siis minulla on uudet farkut!!