Tänään oli töissä niin hiljainen päivä että lähdin ajoissa kotiin. Ja käytin ajan tehokkaasti tekemällä reippaan, 50 min kävelylenkin! No kyllä minä sitten vähän imuroin ja yritin järjestellä paikkoja.

Nyt on selkeästi painonalentuminen tasaantunut. Muuten, kuinka usein te punnitsette itsenne? Olen yrittänyt vähentää sitä. Välillä sitä tuli käytyä ennen ruokaa ja ruoan jälkeen. Ennen vessaa ja vessan jälkeen...Pyrin käymään joka aamu samaan aikaan, heti herättyäni ja vessassa käynnin jälkeen.

Pengoin taas vaatekaappia ja löysin monta vaatetta jotka ovat aivan uusia, niissä on osassa laputkin vielä kiinni. Ne on ostettu suurinosa alennusmyynneistä ja ovat olleet pieniä. Osa on ollut vahingossa ja osa ostettu ajatellen että kyllä se joskus mahtuu päälle...Eli vaatekaapissa on aika täyttä. Päätin että kun vaatteet tulevat liian isoiksi ne saa kyllä lähteä maailmalle. Osa roskiin ja osa kierräykseen.

Vaatteet ovat muutenkin aika motivoiva tekijä laihdutuksessa. Muutama postimyyntiluettelo tuli, kiva selata sivuja ja ajatella että kohta tuokin näyttää hyvältä päälläni...Päätin myös että en osta yhtään alusvaaatteita. Sitten kun tulevat isoiksi heitän suoraan roskiin ja ostan uudet (pienemmät) tilalle!