Joo, onhan se ollut jo pitemmän aikaa. Mutta nyt se on kyllä korostunut. Kävin tänään ABC:llä tankkaamassa ja samalla kävin sisällä ostamassa pari maitoa. No siellähän tuoksui ruoka! Seisova pöytä, pizzat ja hampurilaiset. Aivan huumaava tuoksu. Onko siellä ennen mikään tuoksunut?

Sitten vähän sairastarinaa. Syksyllä minulta leikattiin sappikivet. Aivan yllättäen, ei mitään aikaisempia oireita. No sillä reissulla sitten todettiin kohonneet maksa-arvot. Ja sappiarvot. Eikä ne ole laskeneet. Tai ovat laskeneet hitaasti. Mulla on ALAT 114 ja normaalisti sen pitäisi olla kai 70 (?). Ja tuo arvo on laskemaan päin. Taas ne sappiarvot vaan nousee. Tätä on nyt kestänyt kohta 4 kuukautta. Nyt lauantaina menen magneettikuvaukseen. Maanantaina on soittoaika lääkärille. Yhdessä vaiheesa terveydenhoitaja epäili että minulla on rasvamaksa. Minä lihon sillätapaa kuulemma. En ole päärynä vaan omena. Takaapäin näytän paljon hoikemmalta. Suurinosa on tuossa mahassa. Tämmöisiä. Mutta yksi syy, erittäin painava sellainen, tähän painonpudotukseen on tämä terveys. Ja ajatukset, mietteet siitä mitä ylipaino tekee terveydelle. Listaa voisi jatkaa: raskausajan diabetes ja suvussa aikuisiän diabetestä...

Lenkillä kävin taas luistelemassa. Siis lenkkarit jalassa. Kerran kaaduin mutta sain kädellä tukea maasta.

Huomenna punnituspäivä. Onhan tuo paino taas laskenut.

Tänään päätin myös yhden asian. Minun hiustyylini on ollut samanlainen koko aikuisiän. Pitkä tukka ja otsatukka. Semmoinen maantienvärinen. Itse leikkaan otsatukan ja mies leikkaa takaa. Kesällä, kesälomalla leikkautan lyhyet hiukset (ihan kampaajalla) ja otan jonkun värin päähän.

Tämmöisillä mietteillä tänään.